Onze expertise

Wij zien ons werk als een ambacht. Dat betekent dat we uiterst zorgvuldig en kundig te werk gaan. Wat we doen, doen we goed. We leggen voor onszelf de lat hoog, zodat we jou zo goed mogelijk kunnen ontzorgen. Hierbij zorgen we voor rust door alle zorg rondom een schade uit handen te nemen.

Duidelijk en proactief

Onze experts zijn een baken in moeilijke tijden. Door jarenlange ervaring en continue scholing weten we als geen ander hoe de schadewereld werkt. Hierin acteren we proactief, om de schade voor jou optimaal te regelen. En ook in jouw wereld weten we al snel onze weg te vinden. Je kunt van ons verwachten dat we altijd duidelijk en eerlijk zijn – ook als de boodschap wat minder leuk is.

Onze_expertise_kvdl_Keijzer_vanderlught

Inboedel, inventaris en goederen

Onze experts zijn gespecialiseerd in het waarderen van beschadigde inboedel, inventaris en goederen. Tijdens ons eerste bezoek inventariseren wij de schade op locatie, zodat je in korte tijd weet waar je financieel aan toe bent.

Opstal

Onze experts die schades aan gebouwen behandelen, zijn bouwkundig opgeleid en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.

Bedrijfsschade

Als je schade hebt kan het gebeuren dat de bedrijfsvoering stil komt te liggen. Onze experts zijn opgeleid tot registeraccountant en weten uit ervaring en door gedegen poliskennis wat er nodig is om samen met jou de continuïteit van het bedrijf te waarborgen. Zo kun je weer snel verder met wat voor jou echt belangrijk is: ondernemen.