Over ons

Leslie_Keijzer_Over_ons_kvdl_Keijzer_vanderlught

Leslie Keijzer

NIVRE-re | DGA | Schade-expert inboedel/inventaris/goederen

Leslie Keijzer begon in 2010 als schade-expert bij een internationale expertiseorganisatie. Na drie jaar koos hij ervoor verzekerden bij te staan en ontwikkelde hij zich als specialist op gebied van schades aan inboedels, inventaris en goederen.

Frank_van_der_Lugt_Over_ons_kvdl_Keijzer_vanderlught

Frank van der Lugt

NIVRE-re FUEDI-ELAE | DGA | Bouwkundig schade-expert

Van 2009 tot en met 2020 heeft Frank van der Lugt bij twee grote expertiseorganisaties gewerkt, waar hij omvangrijke en complexe bouwkundige schades in binnen- en buitenland regelde. Sinds 2020 werkt hij uitsluitend voor verzekerden.

Britt_den_Ouden_Over_ons_kvdl_Keijzer_vanderlught

Britt den Ouden

NIVRE-re | Schade-expert inboedel/inventaris/goederen

In 2018 is Britt den Ouden begonnen als schade-expert bij een groot expertisebureau. In vijf jaar tijd heeft zij zich gespecialiseerd in het vaststellen van schades aan inboedels, goederen en inventaris.

Aerde_Bijlsma_Over_ons_kvdl_Keijzer_vanderlught

ing. Aerde Bijlsma

NIVRE-re FUEDI-ELAE | Bouwkundig schade-expert

Na afronding van zijn opleiding Bouwkunde heeft Aerde Bijlsma dertien jaar achtereenvolgend gewerkt bij twee grote internationale expertiseorganisaties. Daar werkte hij aan omvangrijke en complexe bouwkundige schades. Met deze ervaring op zak staat hij sinds 2024 verzekerden bij.

Thomas_Cruijsen_Over_ons_kvdl_Keijzer_vanderlught

Thomas Cruijsen MSc RA

Registeraccountant | Bedrijfsschade-expert

Thomas Cruijsen is van oorsprong registeraccountant met eerdere posities bij een internationale accountantsorganisatie en een grootbank. Sinds 2021 treedt hij op als bedrijfsschade-expert voor verzekerden (mkb en grootbedrijf) en als partijdeskundige bij vermogensschades.