We zijn er voor Ondernemers

Schade aan je bedrijf kan gevolgen hebben voor je bedrijfsactiviteiten. Je wilt dan ook dat jouw bedrijf snel weer draait – liever vandaag, dan gisteren. Wij staan je bij en ontzorgen je van a tot z. Samen bepalen we wat er nodig is om de continuïteit van het bedrijf te waarborgen. Wij regelen alle zaken rondom de schade, zodat jij je op je bedrijf kunt focussen.

Onze experts zijn gespecialiseerd in het vaststellen van schade aan zakelijke eigendommen, waaronder de inventaris en goederen. Als je een bedrijfsschadeverzekering of extra-kosten-polis hebt afgesloten, zorgen we ervoor dat je vanaf het begin wordt bijgestaan door een ervaren bedrijfsschade-expert die jou ondersteunt bij het continueren van de bedrijfsvoering en het vaststellen van verlies aan brutowinst en vaste lasten. De omzet ontvang je immers liever van de klant dan van de verzekeraar. De verzekeraar komt namelijk maar één keer langs.

We_zijn_er_voor_ondernemers_kvdl_Keijzer_vanderlught

de kosten

Als je schade hebt, dan wijst jouw verzekeraar een schade-expert aan. Je mag daarnaast een eigen schade-expert inschakelen, die jouw belangen zo goed mogelijk behartigt. In veel gevallen vergoedt de verzekeraar de kosten voor een eigen expert tot maximaal de kosten van de expert die door de verzekeraar wordt ingeschakeld.

Omdat wij het schadeproces uit handen nemen en altijd voor een optimale schadevaststelling gaan, besteden wij vaak meer tijd dan de expert die door de verzekeraar wordt ingeschakeld. Dat geeft dan ook een beter resultaat.

Berichten